Recept

Salát z fazolí, cizrny a oliv

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 85 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 70 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 51091
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

80 g Cibule
50 g Cibulka jarní
1,5 polévková lžíce Citronová šťáva
100 g Okurka salátová
70 ml Olej olivový
60 g Olivy černé
1,5 polévková lžíce Petržel - nať
80 g Rajčata
Na luštěniny
120 g Cizrna
120 g Fazole červené
1 kávová lžička Sůl
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 334 kcal
Kilojoule 1 397kJ
8% Sacharidy 30 g
27% Tuky 20 g
18% Sodík 351 mg
17% Bílkoviny 9 g

Salát z fazolí, cizrny a oliv postup přípravy receptu:

1

Cizrnu s fazolemi necháme přes noc namočené ve vodě, poté osolíme a vaříme doměkka.

2

Cibuli, rajče a okurku nakrájíme na kolečka, jarní cibulky posekáme najemno, olivy rozpůlíme, petrželovou nať nasekáme nadrobno.

3

Uvařené fazole s cizrnou scedíme a necháme okapat. Vychladlé fazole smícháme s ostatními surovinami a pod fólií necháme v chladničce odležet.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept