Jednoduchý recept

Cibule glazírovaná

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (90%)
ID receptu: 51099
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

2 polévková lžíce Balsamico ocet
500 g Bílá cibulka
1 polévková lžíce Cukr krupice
2 polévková lžíce Ocet bílý vinný
4 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Sůl
250 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 126 kcal
Kilojoule 529kJ
4% Sacharidy 16 g
10% Tuky 7 g
3% Sodík 66 mg
3% Bílkoviny 2 g

Cibule glazírovaná postup přípravy receptu:

1

Oloupeme cibulky. V kastrolu si prohřejeme olej a bílé cibulky na něm orestujeme.

2

Přidáme do kastrolu oba druhy octa, jak balzamikový, tak vinný. Zalijeme 250 ml vody, osolíme a pocukrujeme. Počkáme, dokud vše nepřejde varem a pak přikryjeme pokličkou a vaříme 15 minut.

3

Odklopíme pokličku a odpařujeme tekutinu z cibulí, dokud není hustá jako sirup. Můžeme servírovat teplé i studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept