Jednoduchý recept

Sýrové smaženky z ementálu

  • Švýcarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 51133

Ingredience

8 plátek Chléb toastový
20 ml Griotka
2 polévková lžíce Olej slunečnicový
100 g Rajčata
250 g Sýr Ementál (Primátor)
5 g Sůl
2 ks Vejce slepičí
20 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 561 kcal
Kilojoule 2 349kJ
13% Sacharidy 47 g
34% Tuky 25 g
51% Sodík 1 g
56% Bílkoviny 32 g

Sýrové smaženky z ementálu postup přípravy receptu:

1

V míse ušleháme žloutky s vínem a třešňovicí, přidáme nastrouhaný ementál a sůl. Vymícháme dohladka a zapracujeme sníh z bílků. Ve směsi bohatě obalíme plátky toastového chleba a osmažíme na rozpáleném oleji.

2

Podáváme ozdobené kolečky rajčat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept