Jednoduchý recept

Táborská masová kapsa

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (26%)
ID receptu: 51160

Ingredience

1 ks Cibule
600 g Hovězí svíčková
2 polévková lžíce Hořčice
4 polévková lžíce Kečup
3 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
3 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 dl Pivo světlé 10% 3,9% obj.
80 g Slanina vepřová
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 393 kcal
Kilojoule 1 643kJ
3% Sacharidy 10 g
19% Tuky 14 g
18% Sodík 350 mg
72% Bílkoviny 40 g

Táborská masová kapsa postup přípravy receptu:

1

Cibuli oloupeme a najemno ji nakrájíme. Slaninu rozkrájíme na malé kousky.

2

V misce smícháme z vajec, piva a mouky těstíčko.

3

Hovězí svíčkovou omyjeme studenou vodou, osušíme a naporcujeme na plátky, které z obou stran naklepeme, opepříme a osolíme. Plátky masa potřeme z jedné strany hořčicí, posypeme nakrájenou slaninou a cibulí, přeložíme a proti rozevření zajistíme párátky. Masové kapsy obalíme v těstíčku a smažíme na rozpáleném oleji v pánvi ze všech stran doměkka, poté je necháme na papírovém ubrousku okapat.

4

Maso na servírovacím talíři polijeme kečupem a podáváme.

Poznámka

Vhodnou přílohou jsou opečené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept