Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 57 minut
Doba přípravy: 12 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 51166
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

5 ks Bobkový list
1,6 kg Chobotnice
200 ml Ocet vinný
200 ml Olej olivový
2 ks Rozmarýn čerstvý
1 kávová lžička Sůl
200 ml Víno červené
1,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 334 kcal
Kilojoule 1 397kJ
1% Sacharidy 5 g
29% Tuky 22 g
23% Sodík 454 mg
43% Bílkoviny 24 g

Chobotnice na víně postup přípravy receptu:

1

Očištěné chobotnice vložíme do vroucí vody, přidáme víno, bobkový list a pomalu vaříme, až jsou chobotnice měkké. Uvařené chobotnice osolíme a ve vývaru necháme vychladnout. Poté je nakrájíme nadrobno, vložíme do větší uzavíratelné skleněné nádoby, přidáme rozmarýn, olej a ocet. Uložíme v chladničce a podáváme vychlazené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept