Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 51167
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

150 g Čekanka
1 stroužek Česnek
80 g Cibule
1 polévková lžíce Kopr čerstvý
120 ml Mléko plnotučné
80 ml Olej olivový
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
150 g Salát Polníček
300 g Šrucha zelná
1 kávová lžička Sůl
9 ks Vejce slepičí
300 g Vepřová uzená plec
500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 559 kcal
Kilojoule 2 338kJ
3% Sacharidy 10 g
60% Tuky 45 g
54% Sodík 1 g
55% Bílkoviny 31 g

Omeleta s uzeným masem postup přípravy receptu:

1

Polníček, šruchu a čekanku opláchneme, maso nakrájíme na kostičky. Cibuli a česnek nakrájíme nadrobno, kopr nasekáme najemno. Vejce rozšleháme s mlékem.

2

Polníček se šruchou a čekankou vložíme do vroucí vody a vaříme zhruba 6 minut, poté scedíme a necháme okapat. Na oleji zpěníme cibuli s česnekem, přidáme maso a chvíli smažíme. Poté vmícháme polníček, šruchu, čekanku a kopr. Zalijeme vejci s mlékem, osolíme, opepříme a pod poklicí na mírném plameni smažíme zhruba pět minut. Podáváme horké.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept