Recept

Polévka s čerstvými rajčaty a bulgurem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 51175
Kategorie: Zahuštěné polévky

Ingredience

180 g Bulgur
80 g Mrkev kořen
80 ml Olej olivový
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
50 g Protlak rajčatový
120 g Rajčata
1 kávová lžička Sůl
1,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 357 kcal
Kilojoule 1 494kJ
11% Sacharidy 40 g
89% Tuky 67 g
11% Sodík 218 mg
11% Bílkoviny 6 g

Polévka s čerstvými rajčaty a bulgurem postup přípravy receptu:

1

Rajčata oloupeme a nakrájíme nadrobno, očištěnou mrkev nakrájíme na kostičky.

2

Do vroucí vody vmícháme rajčata, rajský protlak a mrkev. Po pár minutách varu přimícháme bulgur, olej a sůl. Polévku povaříme za občasného míchání do zhoustnutí, zhruba ještě 10 minut. Před podáváním polévku opepříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept