Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 51187
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

150 g Amarant - Laskavec
150 g Čekanka
250 g Mangold
80 ml Olej olivový
0,5 polévková lžíce Paprika mletá sladká
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
9 ks Vejce slepičí
Na blanšírování
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 521 kcal
Kilojoule 2 180kJ
8% Sacharidy 30 g
48% Tuky 36 g
26% Sodík 522 mg
41% Bílkoviny 23 g

Směs salátů s vejci postup přípravy receptu:

1

Mangold, čekanku a amarant opláchneme a necháme okapat. Poté je blanširujeme - na tři minuty je vložíme do vroucí vody. Vejce rozšleháme, osolíme a opepříme.

2

Blanšírované saláty osmažíme na oleji, zaprášíme paprikou, zalijeme rozšlehanými vejci a pod poklicí na mírném plameni smažíme zhruba 6 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept