Recept

Hovězí maso zapečené s rajčaty a těstovinami

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 118 minut
Doba přípravy: 8 minut
Doba vaření: 110 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 51197

Ingredience

1 kg Hovězí maso zadní
80 ml Olej olivový
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
200 g Rajčata
130 ml Rajčatová šťáva
1 kávová lžička Sůl
500 g Těstovinová rýže
1,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 776 kcal
Kilojoule 3 245kJ
21% Sacharidy 75 g
35% Tuky 27 g
14% Sodík 274 mg
99% Bílkoviny 56 g

Hovězí maso zapečené s rajčaty a těstovinami postup přípravy receptu:

1

Hovězí maso nakrájíme na kostky, vložíme do vroucí vody a uvaříme doměkka. Měkké maso vyjmeme, vývar dáme stranou.

2

Uvařené maso osmažíme na oleji ze všech stran, vmícháme těstovinovou rýži, přilijeme 500 ml vývaru z masa a na mírném plameni dusíme. Po chvíli vmícháme nakrájená rajčata, šťávu, osolíme, opepříme a dobře promícháme.

3

Směs přeložíme do zapékací mísy, přelijeme 400 ml vývaru a v troubě předehřáté na 200°C pečeme zhruba 40 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept