Recept

Dušené plátky jehněčího s bramborami

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 130 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 110 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 51202

Ingredience

3 polévková lžíce Citronová šťáva
2 kg Jehněčí maso
200 ml Olej olivový
2 polévková lžíce Oregano čerstvé
1 kávová lžička Pepř černý mletý
1,5 kávová lžička Sůl
Na brambory
1 kg Brambory
1,6 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

54% Kalorie 1,058 kcal
Kilojoule 4 428kJ
6% Sacharidy 22 g
98% Tuky 74 g
11% Sodík 221 mg
73% Bílkoviny 41 g

Dušené plátky jehněčího s bramborami postup přípravy receptu:

1

Opláchnuté a osušené maso nakrájíme na plátky a ve velkém kastrole osmažíme na oleji z obou stran dozlatova. Poté maso osolíme, opepříme, zakapeme citronovou šťávou a posypeme drobně posekaným oreganem. Maso pod poklicí dusíme, až je měkké.

2

Jako přílohu volíme brambory uvařené ve slupce.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept