Recept

Kůzlečí maso s bylinkami a těstovinami

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 105 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 85 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 51205
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Bylinky čerstvé - svazek
2 kg Kůzlečí maso
2 ks Muškátový oříšek
500 g Nudle vaječné
80 ml Olej olivový
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
50 g Pyré rajčatové
400 g Rajčata
1 kávová lžička Sůl
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

42% Kalorie 833 kcal
Kilojoule 3 486kJ
18% Sacharidy 64 g
35% Tuky 26 g
22% Sodík 448 mg
145% Bílkoviny 82 g

Kůzlečí maso s bylinkami a těstovinami postup přípravy receptu:

1

Kůzlečí maso očistíme, opláchneme a nakrájíme na kousky. Spařená rajčata oloupeme a nakrájíme na čtvrtky.

2

Maso vložíme do vroucí vody a vaříme, až je maso téměř měkké. Během vaření pečlivě sbíráme pěnu. Uvařené maso vyjmeme z vývaru, vývar odložíme.

3

Okapané maso smažíme na oleji dozlatova. Poté přilijeme litr vývaru, bouquet garni, sůl a celé muškátové oříšky. Vaříme na mírném plameni. Po čtvrt hodině vyjmeme bylinky, vmícháme rajčata, pyré a těstoviny. Po deseti minutách hrnec odstavíme a pod poklicí necháme těstoviny dojít.

4

Směs podáváme ochucenou mletým pepřem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept