Recept

Smetanová pěna z makrely se zeleným pepřem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (90%)
ID receptu: 51213
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

200 g Makrela uzená
1 polévková lžíce Nakládaný zelený pepř
1 špetka Pepř bílý
1 polévková lžíce Pomerančová šťáva
2 polévková lžíce Smetana 33% (šlehačka)
1 špetka Sůl
50 g Sýr krémový

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 185 kcal
Kilojoule 775kJ
0% Sacharidy 1 g
19% Tuky 14 g
7% Sodík 140 mg
23% Bílkoviny 13 g

Smetanová pěna z makrely se zeleným pepřem postup přípravy receptu:

1

Na kousky pokrájíme uzenou makrelu a vložíme ji do mixéru. Přidáme k ní krémový sýr a rozmixujeme. Vzniklou pěnu osolíme, opepříme a přilijeme pomerančovou šťávu. Ušleháme smetanu a přidáme k rozmixované směsi. Přisypeme nahrubo nadrcený zelený pepř.

2

Makrelovou pěnu vkládáme do porcelánových misek a servírujeme se zlehka opečeným toastem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept