Recept

Rybí noky z jesetera a lososa

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (89%)
ID receptu: 51215

Ingredience

250 g Jeseter uzený
50 g Kopr čerstvý
50 g Lososový kaviár Keta
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Smetana 33% (šlehačka)
1 špetka Sůl
50 g Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 166 kcal
Kilojoule 694kJ
0% Sacharidy 2 g
10% Tuky 7 g
31% Sodík 622 mg
40% Bílkoviny 23 g

Rybí noky z jesetera a lososa postup přípravy receptu:

1

Uzenou rybu nakrájíme na kousky, vložíme do mixéru a rozmixujeme společně se zakysanou smetanou. Směs opepříme a osolíme.

2

Kopr nasekáme nadrobno a přimícháme ho do směsi, stejně tak přidáme i kaviár z lososa. Smetanu ušleháme a přimícháme do směsi. Potom si připravíme dvě mokré lžičky, kterými vykrajujeme z hmoty noky.

Poznámka

Servírujeme na listech salátu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept