Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 51227

Ingredience

500 g Brambory
100 g Mouka polohrubá
30 g Máslo čerstvé
150 ml Omáčka tatarská
20 g Oregano sušené
30 g Sýr Parmezán
20 g Sůl
1 ks Vejce slepičí
60 g Šunka dušená

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 320 kcal
Kilojoule 1 338kJ
7% Sacharidy 25 g
28% Tuky 21 g
70% Sodík 1 g
17% Bílkoviny 10 g

Ticinské sýrové noky postup přípravy receptu:

1

Oloupané brambory nakrájíme na kostičky a uvaříme ve slané vodě. Hotové slijeme, vlijeme rozpuštěné máslo a rozmačkáme na kaši. Přidáme nadrobno nakrájenou šunku, strouhaný sýr, mouku, vejce, oregano a vypracujeme hladké těsto. Z těsta uválíme dlouhý váleček o průměru 1 cm a nožem z něho odkrajujeme jednotlivé noky. Postupně vhazujeme do vroucí osolené vody a vaříme, dokud noky nevystoupají na povrch. Vyjmeme děravou naběračkou, necháme okapat a rozdělíme na jednotlivé talíře. Podáváme s tatarskou omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept