Recept

Vařený králík s bulgurem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 95 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 80 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 51242

Ingredience

150 g Bulgur
1,6 kg Králičí maso
100 g Máslo čerstvé
0,5 polévková lžíce Paprika mletá sladká
1 kávová lžička Sůl
1,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 685 kcal
Kilojoule 2 867kJ
6% Sacharidy 23 g
46% Tuky 35 g
15% Sodík 303 mg
121% Bílkoviny 68 g

Vařený králík s bulgurem postup přípravy receptu:

1

Očištěného králíka naporcujeme, opláchneme a vložíme do vroucí vody. Téměř měkké maso vyjmeme, vývar odložíme. Porce králíka ze všech stran osmažíme na másle dozlatova, zaprášíme mletou paprikou, zalijeme litrem vývaru, přidáme bulgur, sůl a na mírném plameni deset minut povaříme. Poté maso odstavíme a necháme pod poklicí dojít, až je bulgur měkký.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept