Jednoduchý recept

Guláš ze skopového masa

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 513
Kategorie: Maso

Ingredience

15 g Česnek
250 g Cibule
2 g Kmín celý
1 g Majoránka
50 g Mouka pšeničná hladká T 650
20 g Paprika mletá sladká
80 g Protlak rajčatový
1000 g Skopové maso přední
30 g Sůl
120 g Tuk
800 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 427 kcal
Kilojoule 1 786kJ
3% Sacharidy 10 g
48% Tuky 36 g
64% Sodík 1 g
28% Bílkoviny 16 g

Guláš ze skopového masa postup přípravy receptu:

1

Skopové maso opláchneme a nakrájíme na kousky.

2

Cibuli oloupeme, na drobno nakrájíme a na části tuku ji osmažíme dorůžova. Přidáme papriku, zpěníme ji a zalijeme částí vody.

3

Potom přidáme rajčatový protlak, sůl, rozetřený česnek, kmín a nakonec maso.

4

Maso za občasného promíchání dusíme téměř doměkka a potom je vyjmeme.

5

Základ zahustíme světlou zásmažkou ze zbylého tuku a z prosáté mouky, rozšleháme, zalijeme vodou. přidáme majoránku a za občasného promíchání nejméně 20 minut vaříme.

6

Před koncem varu omáčku podle chuti přisolíme a přecedíme ji na maso. Vše ještě krátce povaříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept