Zdravý recept

Fazolové lusky naložené v soli

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 51322
Kategorie: Džemy, zavařeniny

Ingredience

1 kg Fazolové lusky zelené
100 g Sůl
1,7 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

2% Kalorie 39 kcal
Kilojoule 162kJ
2% Sacharidy 9 g
0% Tuky 0 g
243% Sodík 5 g
4% Bílkoviny 2 g

Fazolové lusky naložené v soli postup přípravy receptu:

1

Mladé fazolové lusky důkladně očistíme, propereme pod tekoucí vodou a pokrájíme na malé kousky. Vložíme do mírně osolené vody a povaříme. Poté vyjmeme děrovanou naběračkou a přemístíme do mísy.

2

Po vychladnutí promícháme se solí, rozdělíme do sklenic a dosolíme. Sklenice zavíčkujeme a uchováme na temném a studeném místě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept