Recept

Těstovinový salát s ementálem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 27 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 12 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 51326

Ingredience

100 g Cibulka jarní
100 g Fazolové klíčky
160 g Jogurt bílý
80 g Paprika zelená
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
50 g Pistácie
160 g Sýr Ementál (Primátor)
100 g Sýr Niva (Rokfór)
1 kávová lžička Worcester (worcesterská omáčka)
Na těstoviny
1 kávová lžička Olej olivový
1 kávová lžička Sůl
80 g Těstoviny Farfalle
80 g Těstoviny Fusilli
1,2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 511 kcal
Kilojoule 2 140kJ
11% Sacharidy 41 g
27% Tuky 20 g
29% Sodík 589 mg
47% Bílkoviny 26 g

Těstovinový salát s ementálem postup přípravy receptu:

1

Těstoviny vložíme do vroucí osolené vody se lžičkou oleje a vaříme na skus. Uvařené těstoviny scedíme a necháme okapat.

2

Papriku zbavíme semen a nakrájíme na nudličky, cibulku nakrájíme, nivu rozdrobíme, ementál nastrouháme nahrubo, pistácie nasekáme na středně hrubo.

3

Cibulku, nivu a jogurt umixujeme dohladka, přimícháme pepř a worcester.

4

Těstoviny smícháme v míse s ementálem, paprikou a fazolovými klíčky. Přelijeme jogurtovou zálivkou a posypeme pistáciovými oříšky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept