Recept

Ticinské brambory v alobalu

  • Švýcarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 51333

Ingredience

Nutriční hodnoty jedné porce

40% Kalorie 789 kcal
Kilojoule 3 301kJ
10% Sacharidy 34 g
87% Tuky 65 g
40% Sodík 802 mg
37% Bílkoviny 21 g

Ticinské brambory v alobalu postup přípravy receptu:

1

Brambory oloupeme a jednotlivě rozložíme na čtverce alobalu. Opatrně uděláme několik hlubších zářezů na povrchu, osolíme, opepříme, vložíme snítku rozmarýnu a zalijeme olivovým olejem. Alobal zabalíme a stiskneme tak, aby spoj byl nahoře. Brambory vložíme do pekáče a pečeme 40 minut ve středně vyhřáté troubě. Potom opatrně brambory zpola rozbalíme, posypeme strouhaným ementálem a zapečeme dalších 5 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept