Jednoduchý recept

Míchaný zeleninový salát s ančovičkami

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 51352
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

40 g Ančovičky konzervované
80 g Čekanka
70 g Fenykl sladký - hlíza
30 g Kapary
40 ml Ocet vinný červený
120 g Okurka salátová
120 g Olej olivový extra panenský
80 g Paprika červená
30 g Petržel - nať
200 g Rajčata
100 g Ředkvička
50 g Roketa
250 g Salát hlávkový
50 g Štěrbák zahradní

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 215 kcal
Kilojoule 898kJ
2% Sacharidy 9 g
25% Tuky 18 g
13% Sodík 260 mg
9% Bílkoviny 5 g

Míchaný zeleninový salát s ančovičkami postup přípravy receptu:

1

Papriky nakrájíme na silnější nudličky, posekáme petrželovou nať, rajčata nakrájíme na kostičky, okurku podélně rozřízneme, vyškrábneme semínka a dužinu nakrájíme na menší kousky, ředkvičky, fenykl a čekanku na plátky. Hlávkový salát omyjeme, vnější listy vyhodíme, vnitřní natrháme, štěrbák a roketu také natrháme. Všechny saláty a zeleninu přendáme do salátové mísy a promícháme.

2

Do mixéru nalijeme olej, ocet, přidáme kapary, slité ančovičky a rozmixujeme dohladka. Tímto dresinkem zalijeme salát v míse, promícháme a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept