Jednoduchý recept

Salát z rokety, čekanky a parmezánu

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 51354
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 326 kcal
Kilojoule 1 363kJ
3% Sacharidy 9 g
36% Tuky 27 g
54% Sodík 1 g
28% Bílkoviny 16 g

Salát z rokety, čekanky a parmezánu postup přípravy receptu:

1

Listy rokety omyjeme, čekankové vnější listy vyhodíme, vnitřní také omyjeme a okapat. Roketu a čekanku natrháme na menší kousky, vložíme do mísy, promícháme, osolíme a opepříme. Smícháme olej s octem, nalijeme na salát, parmezán nastrouháme najemno, přisypeme do mísy a dvěma vidličkami salát zlehka promícháme, poté podáváme.

Poznámka

Salát podáváme ihned, listy salátu delším skladováním vadnou. Podáváme ve velké salátové míse, kterou postavíme doprostřed stolu. Každý strávník se obslouží sám.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept