Jednoduchý recept

Salát z pomerančů, fenyklu a okurky

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 51359
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

30 ml Balsamico ocet
60 g Cibule červená
150 g Fenykl sladký - hlíza
50 g Kostkový led
150 g Okurka salátová
80 g Olej olivový extra panenský
1 g Pepř černý mletý
800 g Pomeranče
40 ml Pomerančová šťáva
80 g Ředkvička
8 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 281 kcal
Kilojoule 1 176kJ
9% Sacharidy 31 g
24% Tuky 18 g
40% Sodík 790 mg
5% Bílkoviny 3 g

Salát z pomerančů, fenyklu a okurky postup přípravy receptu:

1

Pomeranče oloupeme, rozebereme na dílky a odstraníme slupky, aby nám zbyla jen dužina. Fenykl očistíme, nakrájíme na plátky, cibuli na nudličky, okurku rozřízneme, vyškrábneme semínka a zbytek nakrájíme na plátky, ředkvičky posekáme nadrobno. Všechno nasypeme do skleněné salátové mísy, přidáme pár kostek ledu a salát proházíme. Led odstraníme, přilijeme olej, ocet, osolíme, opepříme, přilijeme trochu pomerančové šťávy, salát promícháme a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept