Jednoduchý recept

Kambala pečená na fenyklu

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 51367

Ingredience

40 g Citronová šťáva
160 g Citrony
20 g Fenykl obecný
150 g Fenykl sladký - hlíza
2000 g Kambala
100 g Olej olivový
40 g Olej olivový extra panenský
20 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 515 kcal
Kilojoule 2 155kJ
2% Sacharidy 6 g
37% Tuky 28 g
90% Sodík 2 g
97% Bílkoviny 55 g

Kambala pečená na fenyklu postup přípravy receptu:

1

Vykuchanou kambalu omyjeme, smícháme sůl s mletým fenyklem a posypeme rybu zevnitř i zvenku. Na velký plech nasypeme fenykl nakrájený na plátky, můžeme přidat i větvičky fenyklu. Na fenykl položíme celou rybu, zalijeme olivovým olejem, povrch poklademe plátky citronu, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme asi 35 až 40 minut. Kambalu vyndáme, do vypečené šťávy nalijeme citronovou šťávu, panenský olej a promícháme.

2

Kambalu přímo na plechu položíme doprostřed stolu a každý strávník se obslouží sám.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept