Jednoduchý recept

Chobotnice vařená vcelku

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 51369
Kategorie: Maso

Ingredience

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 360 kcal
Kilojoule 1 505kJ
3% Sacharidy 12 g
23% Tuky 17 g
68% Sodík 1 g
69% Bílkoviny 39 g

Chobotnice vařená vcelku postup přípravy receptu:

1

Do většího hrnce nalijeme olej, rozehřejeme, přisypeme plátky česneku, chilli papričku bez semínek nakrájenou na nudličky, posekanou petrželku a strouhanou citronovou kůru. Zvolna smažíme asi minutu, přidáme celou chobotnici, přiklopíme pokličkou, s hrncem zatřeseme a velmi zvolna vaříme zhruba 20 minut.

2

Chobotnice pustí dost tekutiny, takže výsledkem bude chobotnice ve vlastní šťávě. Chobotnici nakrájíme na jednotlivé porce a podáváme s vlastní šťávou, solí a pepřem.

Poznámka

1

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept