Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 5141

Ingredience

1 ks Bobkový list
2 ks Celer bulvový
1 ks Citrony
0,3 l Hovězí vývar základní
2 polévková lžíce Olej stolní
5 ks Pepř černý celý
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 202 kcal
Kilojoule 844kJ
12% Sacharidy 42 g
7% Tuky 5 g
20% Sodík 406 mg
15% Bílkoviny 9 g

Celer dušený studený postup přípravy receptu:

1

V troše vody uvaříme pepř a bobkový list.

2

Celer oloupeme a nakrájíme na malé kostičky, dáme je do kastrolu (ne do kovového), přilijeme trochu oleje, citronovou šťávu a osolíme. Dusíme pod pokličkou na mírném ohni a podléváme odvarem z koření a vývarem. Celer dusíme ne zcela doměkka.

3

Podáváme ke studené pečeni.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept