Jednoduchý recept

Celer pečený

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 5142

Ingredience

2 ks Celer bulvový
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
150 g Olej stolní
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 408 kcal
Kilojoule 1 707kJ
2% Sacharidy 6 g
56% Tuky 42 g
11% Sodík 218 mg
3% Bílkoviny 1 g

Celer pečený postup přípravy receptu:

1

Celer oloupeme a nakrájíme na plátky asi 5mm silné. Osolíme je, poprášíme moukou a na oleji opečeme dozlatova.

2

Hotové necháme okapat na papírovývh ubrouscích.

3

Před podáváním pečený celer pokapeme máslem. Podáváme k luštěninám, pečeni, minutkám nebo s bramborovou kaší.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept