Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 51428
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

2 ks Cibule
50 g Máslo čerstvé
20 ml Olej olivový
5 g Pepř černý mletý
3 dl Smetana 16% (pochoutková)
500 g Špagety, Makarony
8 g Sůl
300 g Sýr ovčí tvrdý - Pecorino
100 g Sýr Parmezán

Nutriční hodnoty jedné porce

58% Kalorie 1,149 kcal
Kilojoule 4 808kJ
29% Sacharidy 103 g
80% Tuky 60 g
59% Sodík 1 g
86% Bílkoviny 48 g

Alpské makarony postup přípravy receptu:

1

Makarony uvaříme podle návodu na obalu, scedíme a necháme okapat. Na másle osmažíme dozlatova cibuli nadrobno. Smetanu necháme přejít varem a vmícháme polovinu nastrouhaného sýra. Makarony promícháme s druhou polovinou nastrouhaného sýra, osolíme, opepříme a rozložíme do olejem vymazaného pekáčku. Zalijeme sýrovou omáčkou, posypeme parmezánem a osmaženou cibulkou. Zapékáme 15 minut ve středně vyhřáté troubě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept