Jednoduchý recept

Čerstvý kopr naložený v octě a oleji

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 51441
Kategorie: Džemy, zavařeniny

Ingredience

400 g Kopr čerstvý
6 dl Ocet kvasný lihový
0,5 dl Olej stolní
30 g Sůl
3 dl Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 129 kcal
Kilojoule 540kJ
1% Sacharidy 5 g
12% Tuky 9 g
99% Sodík 2 g
4% Bílkoviny 2 g

Čerstvý kopr naložený v octě a oleji postup přípravy receptu:

1

Mladý, čerstvý kopr očistíme, důkladně omyjeme a nakrájíme na menší kousky. Poté rozdělíme do skleniček.

2

Ve vodě rozmícháme ocet a sůl, převaříme a necháme vychladnout. Nálevem kopr zalijeme, necháme chvíli odpočinout a na povrch přilijeme olej. Sklenice převážeme celofánem a uchováme v temné a studené místnosti.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept