Jednoduchý recept

Kuře pečené na černém pivě

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (28%)
ID receptu: 51447
Kategorie: Maso

Ingredience

1 kávová lžička Kmín mletý
1 ks Kuře
1 polévková lžíce Olej slunečnicový
0,4 dl Pivo tmavé 10% 3,7% obj.
1 špetka Sůl
2 dl Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

47% Kalorie 932 kcal
Kilojoule 3 901kJ
0% Sacharidy 1 g
88% Tuky 66 g
18% Sodík 358 mg
141% Bílkoviny 79 g

Kuře pečené na černém pivě postup přípravy receptu:

1

Kuře omyjeme, osušíme, naporcujeme, okmínujeme a osolíme.

2

Do olejem vymazané zapékací mísy nalijeme vodu, vložíme do ní kuře a pečeme zvolna ve středně vyhřáté troubě. Když kuře začne zlátnout, podlijeme ho pivem. Během další doby pečení průběžně poléváme a pečeme, až je maso měkké.

Poznámka

Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept