Jednoduchý recept

Bagetky osmažené s pestem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (89%)
ID receptu: 51458

Ingredience

1 ks Bageta
5 polévková lžíce Mléko polotučné
1 polévková lžíce Olej rostlinný
50 g Pesto
2 polévková lžíce Smetana 16% (pochoutková)
1 polévková lžíce Sýr Parmezán
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 284 kcal
Kilojoule 1 189kJ
10% Sacharidy 37 g
13% Tuky 10 g
24% Sodík 475 mg
20% Bílkoviny 11 g

Bagetky osmažené s pestem postup přípravy receptu:

1

Bagetu nakrájíme na 8 plátků o tloušťce asi 0,5 centimetru. Krájíme ale tak, aby vždy dva plátky držely u sebe, tedy nebyly úplně překrojené a tvořily kapsu. Do kapsy vložíme lžičku pesta a omočíme kapsy v mléce.

2

V misce rozšleháme vejce, přidáme k němu 3 lžíce smetany a lžíci nastrouhaného parmezánu. Každou kapsu vložíme do směsi. Na pánvi rozehřejeme olej a vložíme na něj kapsičky a z obou stran je osmahneme. Hotové vkládáme do vývaru z drůbeže.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept