Jednoduchý recept

Zeleninová drůbeží polévka

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (89%)
ID receptu: 51467

Ingredience

100 g Celer bulvový
2 ks Cibulka jarní
150 g Drůbeží maso vařené
100 g Fazolky ve slaném nálevu - sterilované
100 g Kedlubna
100 g Mrkev kořen
2 polévková lžíce Olej rostlinný
100 g Pórek
50 g Těstoviny konzumní
1 l Vývar drůbeží
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 465 kcal
Kilojoule 1 946kJ
6% Sacharidy 21 g
90% Tuky 67 g
50% Sodík 1 g
26% Bílkoviny 15 g

Zeleninová drůbeží polévka postup přípravy receptu:

1

Celer, kedlubnu, mrkev a pórek očistíme. Mrkev a celer oškrábeme, kedlubnu oloupeme. Z pórku odkrojíme kořeny a zelenou část a nakrájíme na kolečka, mrkev také pokrájíme na kolečka. Celer a kedlubnu rozkrájíme na kostičky, fazolky slijeme, propláchneme studenou vodou, necháme okapat a překrájíme na menší kousky. Jarní cibulky nakrájíme na kolečka, nadrobno nasekáme oloupaný česnek. Česnek a cibuli orestujeme v kastrolu na oleji, pak přidáme mrkev, celer, pórek, kedlubnu a fazolky. Zalijeme drůbežím vývarem, osolíme a opepříme a necháme 20 minut vařit. Potom vhodíme do polévky těstoviny a necháme dalších 10 minut zlehka vařit.

2

Nakonec do polévky přidáme vařené drůbeží maso.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept