Jednoduchý recept

Ticinské rizoto

  • Švýcarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 51482
Kategorie: Rizota

Ingredience

2 stroužek Česnek
1 ks Cibule
40 g Máslo bylinkové
50 g Máslo čerstvé
50 ml Protlak rajčatový
300 g Rýže loupaná
100 g Sýr Ementál (Primátor)
3 dl Víno červené
1 l Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 763 kcal
Kilojoule 3 193kJ
25% Sacharidy 89 g
41% Tuky 31 g
59% Sodík 1 g
33% Bílkoviny 19 g

Ticinské rizoto postup přípravy receptu:

1

Na másle osmahneme nakrájenou cibuli a česnek, poté přidáme rýži a necháme zesklovatět. Zalijeme vínem, vroucím bujonem a rajčatovým protlakem, promícháme a zakryté necháme na mírném ohni dusit doměkka asi 15 minut. Před podáváním vmícháme bylinkové máslo a strouhaný sýr.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept