Recept

Bageta s pomazánkou z kuřecích jater

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (98%)
ID receptu: 51493

Ingredience

1 ks Bageta
2 ks Bobkový list
2 ks Cibule
200 g Játra kuřecí
20 ml Koňak Armaňak
100 g Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Rozmarýn čerstvý
1 špetka Sůl
1 kávová lžička Šalvěj čerstvá

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 308 kcal
Kilojoule 1 289kJ
8% Sacharidy 28 g
22% Tuky 16 g
17% Sodík 335 mg
20% Bílkoviny 11 g

Bageta s pomazánkou z kuřecích jater postup přípravy receptu:

1

Játra opláchneme studenou vodou, necháme okapat a pokrájíme je na plátky. Stranou si podrtíme bobkový list, smícháme s olejem a koňakem a směsí játra potřeme. Necháme 5 minut marinovat.

2

Mezitím si nakrájíme bagetu a bez tuku ji orestujeme na pánvi. Cibuli pokrájíme nadrobno a smícháme s nasekanými lístky šalvěje a rozmarýnu. Na rozpálenou pánev kápneme olej a cibuli s lístky orestujeme. Po zelenině dáme na pánev játra a opékáme je 2 minuty z každé strany. Po upečení lehce opepříme a osolíme.

3

Do mixéru pak nasypeme všechny orestované ingredience, přidáme máslo a rozmixujeme. Na závěr už jen stačí pomazánku namazat na opečenou bagetu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept