Jednoduchý recept

Polévka Viennoise

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 160 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 140 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (17%)
ID receptu: 51506

Ingredience

2 ks Cibule
200 g Fazole bílé
400 g Hovězí maso přední
2 polévková lžíce Petržel - nať
80 g Rýže loupaná
60 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
1,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 367 kcal
Kilojoule 1 535kJ
10% Sacharidy 35 g
21% Tuky 16 g
10% Sodík 197 mg
40% Bílkoviny 22 g

Polévka Viennoise postup přípravy receptu:

1

Bílé fazole namočíme do studené vody a necháme 2 hodiny nabobtnat. Oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno.

2

Libové hovězí maso nakrájíme na kostky. V hrnci rozehřejeme sádlo, na kterém maso opékáme ze všech stran. Přidáme cibuli, za stálého míchání ještě chvíli opékáme. Když cibule zesklovatí, přidáme rýži, zalijeme vodou a osolíme. Vodu z namočených fazolí slijeme a fazole přidáme do polévky. Vaříme 2 hodiny a podáváme posypané petrželovou natí nasekanou nadrobno.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept