Jednoduchý recept

Tvarohová pomazánka z Českého Krumlova

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (33%)
ID receptu: 51509

Ingredience

1 dl Mléko polotučné
100 g Máslo čerstvé
0,5 kávová lžička Paprika mletá pálivá
1 špetka Pepř černý mletý
150 g Sýr Niva (Rokfór)
2 špetka Sůl
300 g Tvaroh měkký - nízkotučný

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 157 kcal
Kilojoule 659kJ
1% Sacharidy 2 g
12% Tuky 9 g
18% Sodík 355 mg
13% Bílkoviny 7 g

Tvarohová pomazánka z Českého Krumlova postup přípravy receptu:

1

V misce utřeme měkké máslo do pěny. Přidáme měkký tvaroh s nastrouhanou nivou.

2

Pomazánku podle potřeby rozředíme mlékem. Podle vlastní chutě dochutíme solí, pepřem, pálivou mletou paprikou a ještě jednou dobře promícháme.

3

Hotovou pomazánku přeložíme do vhodné nádoby a skladujeme v lednici.

Poznámka

Pomazánku používáme na namazání krajíců chleba nebo veky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept