Palec nahoru
1
Palec dolu
0
4
Skvělý recept
4 1 Paštika z bůčku 5 1
Celkový čas: 215 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 200 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 51511
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

400 g Játra vepřová
1 kávová lžička Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
3 ks Vejce slepičí
700 g Vepřový bok
500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 736 kcal
Kilojoule 3 078kJ
1% Sacharidy 2 g
90% Tuky 67 g
13% Sodík 269 mg
51% Bílkoviny 29 g
Paštika z bůčku

Paštika z bůčku postup přípravy receptu:

1

Bůček pokrájíme nahrubo, vložíme do kastrolu, podlijeme vodou a udusíme doměkka. Na závěr k masu přidáme játra a zhruba dvě minuty dusíme. Maso necháme zchladnout, ještě pokrájíme a umeleme. Poté rozmixujeme i se zbylým vývarem. Do hmoty přimícháme vejce, sůl a pepř.

2

Paštiku naplníme do menších skleniček a minimálně dvě hodiny sterilujeme ve vroucí vodě (množství vody závisí na počtu skleniček a velikosti varné nádoby).

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
4
Skvělý recept