Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 125 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 95 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (87%)
ID receptu: 51512
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

2 stroužek Česnek
100 g Kapie
1 polévková lžíce Paprika mletá pálivá
2 polévková lžíce Paprika mletá sladká
1 kávová lžička Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Sůl
1 polévková lžíce Vegeta
6 ks Vejce slepičí
1 kg Vepřový bok
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 578 kcal
Kilojoule 2 417kJ
0% Sacharidy 2 g
76% Tuky 57 g
14% Sodík 283 mg
25% Bílkoviny 14 g

Domácí mortadela postup přípravy receptu:

1

Jemně mletý bůček v míse promícháme s vejci, vegetou, sladkou i pálivou mletou paprikou, pepřem, solí, utřeným česnekem a drobně pokrájenou kapií. Směs pečlivě mícháme alespoň 20 minut. Umíchanou směs plníme buď do speciálních rukávců na tlačenku, nebo do mikrotenových sáčků, dobře povážeme a vaříme zhruba 95 minut ve vodě. Salám necháme zchladnout, poté uložíme do chladničky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept