Recept

Pečené kapie s česnekovou zálivkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (87%)
ID receptu: 51524
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

3 stroužek Česnek
3 polévková lžíce Citronová šťáva
600 g Kapie
60 ml Olej olivový
1 polévková lžíce Petržel - nať
0,3 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 219 kcal
Kilojoule 916kJ
3% Sacharidy 11 g
26% Tuky 19 g
2% Sodík 49 mg
2% Bílkoviny 1 g

Pečené kapie s česnekovou zálivkou postup přípravy receptu:

1

Kapie vložíme na pečicí papír a v troubě zprudka opečeme, až slupka ztmavne. Papriky necháme zchladnout, oloupeme je, zbavíme semen, nakrájíme na silné proužky a zakapeme citronovou šťávou.

2

Prolisovaný česnek smícháme s olejem, drobně posekanou petrželovou natí a solí. Kapie přelijeme zálivkou a před podáváním necháme vychladit.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept