Recept

Kapr na víně se zeleninou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 51529

Ingredience

120 g Celer bulvový
150 g Cibule
700 g Kapr obecný
2 špetka Kmín mletý
150 g Mrkev kořen
100 g Máslo čerstvé
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
150 g Petržel kořen
0,5 kávová lžička Sůl
400 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 538 kcal
Kilojoule 2 249kJ
3% Sacharidy 12 g
156% Tuky 117 g
12% Sodík 234 mg
60% Bílkoviny 34 g

Kapr na víně se zeleninou postup přípravy receptu:

1

Očištěného kapra rozkrájíme na porce, osolíme a opepříme. Zeleninu očistíme a nakrájíme na nudličky, cibuli nakrájíme nadrobno.

2

Na másle zpěníme cibuli, přimícháme zeleninu a osmažíme. Na závěr vložíme porce kapra, posypeme kmínem a osmažíme z obou stran. K rybě přilijeme víno a na mírném plameni dusíme zhruba 35 minut, pokud je třeba, přilijeme víno.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept