Recept

Pstruzi se sýrovou nádivkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 51531
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

120 g Anglická slanina
2 stroužek Česnek
2 polévková lžíce Citronová šťáva
300 ml Hovězí vývar základní
2 polévková lžíce Kopr čerstvý
70 g Máslo čerstvé
800 g Pstruh
1 kávová lžička Sůl
120 g Sýr Lučina - termizovaný

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 664 kcal
Kilojoule 2 778kJ
1% Sacharidy 2 g
66% Tuky 49 g
37% Sodík 748 mg
90% Bílkoviny 50 g

Pstruzi se sýrovou nádivkou postup přípravy receptu:

1

Česnek nakrájíme nadrobno, kopr nasekáme najemno a smícháme s lučinou. Pstruhy očistíme, dobře opláchneme a osušíme. Takto připravené pstruhy osolíme, zakapeme citronovou šťávou a naplníme sýrovou nádivkou.

2

Naplněné pstruhy zabalíme do plátků slaniny, naskládáme do zapékací mísy, podlijeme vývarem, přidáme kousky másla a pečeme zhruba 20 minut v troubě předehřáté na 220 °C.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept