Jednoduchý recept

Pomazánka ze žervé a zeleniny

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (33%)
ID receptu: 51542

Ingredience

1 ks Celer bulvový
20 g Kopr čerstvý
1 ks Mrkev kořen
70 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř bílý
1 dl Smetana 33% (šlehačka)
2 špetka Sůl
4 ks Ředkvička
170 g Žervé

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 229 kcal
Kilojoule 960kJ
2% Sacharidy 7 g
105% Tuky 79 g
7% Sodík 139 mg
6% Bílkoviny 3 g

Pomazánka ze žervé a zeleniny postup přípravy receptu:

1

Mrkev a celer oloupeme a spolu s ředkvičkami nakrájíme na malé kousky. Všleháme do másla žervé a připravenou zeleninu. Všechny suroviny ještě jednou zlehka prošleháme.

2

Nakonec přimícháme drobně nasekaný kopr, podle vlastní chutě sůl, pepř. Hotovou pomazánku podle potřeby naředíme smetanou a ještě jednou vařečkou promícháme.

3

Pomazánku uchováváme ve vhodné nádobě v lednici.

Poznámka

Pomazánka je vhodná na potírání pečiva ke snídani. Hodí se také na jednohubky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept