Jednoduchý recept

Moravské špetrnky

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (100%)
ID receptu: 51554
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

24 plátek Anglická slanina
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
3 ks Rohlíky celozrnné
120 g Švestky sušené

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 250 kcal
Kilojoule 1 047kJ
13% Sacharidy 48 g
6% Tuky 4 g
3% Sodík 51 mg
11% Bílkoviny 6 g

Moravské špetrnky postup přípravy receptu:

1

Rohlíky nakrájíme na kolečka. Sušené švestky (24 ks) zabalíme do tenkého plátku slaniny a položíme na kolečka z rohlíku.

2

Připravené „špetrnky“ rozložíme na plech a zapečeme v troubě, vyhřáté na 200 stupňů.

3

Před podáváním je lehce posypeme mletou sladkou paprikou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept