Jednoduchý recept

Sardinková pomazánka

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 51555
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

0,5 ks Celer bulvový
3 ml Citronová šťáva
1 polévková lžíce Hořčice
2 polévková lžíce Majonéza
1 ks Mrkev kořen
1 špetka Pepř černý mletý
30 g Petržel - nať
150 g Sardinky v oleji
2 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 127 kcal
Kilojoule 533kJ
1% Sacharidy 4 g
90% Tuky 67 g
7% Sodík 135 mg
12% Bílkoviny 7 g

Sardinková pomazánka postup přípravy receptu:

1

Mrkev a celer oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle. Petrželovou nať jemně nasekáme.

2

Konzervu se sardinkami otevřeme a vysypeme ryby do misky, kde je důkladně vidličkou rozmačkáme. K sardinkám přidáme připravenou mrkev, celer, petrželovou nať a všechny suroviny dobře vařečkou promícháme. Nakonec pomazánku dochutíme solí a pepřem. Vmícháme podle chuti hořčici, majonézu a citrónovou šťávu a opět dobře zamícháme.

3

Hotovou pomazánku ve vhodné nádobě uchováváme v lednici.

Poznámka

Pomazánka je vhodná na přípravu jednohubek.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept