Jednoduchý recept

Debrecínská pečeně plněná fazolovým krémem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (35%)
ID receptu: 51590
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

200 g Debrecínská pečeně
1 ks Paprika žlutá
30 g Petržel - nať
2 ks Rajčata
50 g Salát ledový
Fazolový krém
3 ml Citronová šťáva
200 g Fazole bílé sterilované
150 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
2 špetka Sůl
2 polévková lžíce Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 329 kcal
Kilojoule 1 376kJ
3% Sacharidy 10 g
38% Tuky 28 g
4% Sodík 86 mg
18% Bílkoviny 10 g

Debrecínská pečeně plněná fazolovým krémem postup přípravy receptu:

1

Jako první připravíme fazolový krém: Sterilované fazole rozmačkáme do misky, přidáme změklé máslo a společně vyšleháme na hustou pěnu. Dochutíme solí, pepřem a citrónovou šťávou. Nakonec krém rozředíme zakysanou smetanou a ještě jednou zamícháme. Cukrářský sáček naplníme připraveným krémem a zatím odložíme do lednice.

2

Na talířky naaranžujeme listy ledového salátu, na tenké plátky nakrájená rajčata a na tenké kolečka nakrájenou žlutou papriku. Plátky debrecínské šunky naplníme připraveným krémem z lednice. Šunku srolujeme do rolky a pokládáme je na připravené talířky.

3

Povrch každé rolky ještě ozdobíme zbylým krémem, posypeme nasekanou petrželovou natí a hotové jídlo servírujeme.

Poznámka

Takto připravené rolky podáváme jako studený předkrm s pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept