Jednoduchý recept

Broskve plněné nivou a ořechy

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (33%)
ID receptu: 51592

Ingredience

100 g Hroznové víno
100 g Kompot broskvový
100 g Salát ledový
Náplň
20 g Kopr čerstvý
100 g Máslo čerstvé
50 g Okurky nakládané
50 g Ořechy vlašské
30 g Petržel kudrnka
100 g Sýr Niva (Rokfór)
2 polévková lžíce Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 406 kcal
Kilojoule 1 697kJ
4% Sacharidy 14 g
40% Tuky 30 g
26% Sodík 519 mg
15% Bílkoviny 9 g

Broskve plněné nivou a ořechy postup přípravy receptu:

1

Příprava náplně: Máslo dáme do misky, utřeme do pěny, přidáme nastrouhanou nivu. Obě suroviny důkladně promícháme. Přimícháme nastrouhanou kyselou okurku, půlku drobně nasekaných ořechů a vše dohromady smícháme. Nakonec náplň dochutíme nasekaným koprem a podle potřeby rozředíme zakysanou smetanou.

2

Na talířky naskládáme listy ledového salátu, naaranžujeme bobulky hroznového vína. Půlky kompotovaných broskví oloupeme, střed každé naplníme připravenou náplní. Povrch náplně posypeme zbylými ořechy, ozdobíme kouskem petrželky a hotové jídlo servírujeme.

Poznámka

Takto připravené broskve podáváme jako studený předkrm s pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept