Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 155 minut
Doba přípravy: 35 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (17%)
ID receptu: 51596

Ingredience

100 g Celer bulvový
2 ks Cibule
1 kávová lžička Cukr krupice
400 g Hovězí maso přední
150 g Krupky trhané
100 g Mrkev kořen
3 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
2 ks Okurky nakládané
80 g Petržel - nať
100 g Petržel kořen
2 ks Pórek
1 kávová lžička Sůl
400 g Vepřová plec
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 364 kcal
Kilojoule 1 522kJ
10% Sacharidy 35 g
58% Tuky 44 g
62% Sodík 1 g
41% Bílkoviny 23 g

Razsolnik postup přípravy receptu:

1

Pórek očistíme, dobře umyjeme pod studenou tekoucí vodou a nakrájíme na tenká kolečka. Celer, mrkev, petržel a cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Krupky vypereme ve studené vodě a dáme na cedník okapat.

2

Vodu v hrnci přivedeme k varu, vložíme do ní maso, osolíme, přidáme připravenou zeleninu a krupky.

3

Když je maso měkké, vyjmeme je, nakrájíme na kostky a vrátíme zpět do polévky. Přidáme oloupané nakrájené okurky, cukr a ocet a ještě krátce povaříme.

4

Před podáváním do polévky vložíme ještě nadrobno nasekanou petrželovou nať.

Poznámka

Do této polévky někde přidávají ještě vepřové ledvinky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept