Jednoduchý recept

Skopové na paprice

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 516
Kategorie: Maso

Ingredience

200 g Cibule
250 ml Mléko polotučné
100 g Mouka pšeničná hladká T 650
20 g Paprika mletá sladká
1000 g Skopové maso přední
250 ml Smetana 12% (konzumní)
30 g Sůl
120 g Tuk
800 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 478 kcal
Kilojoule 2 000kJ
3% Sacharidy 13 g
53% Tuky 40 g
64% Sodík 1 g
32% Bílkoviny 18 g

Skopové na paprice postup přípravy receptu:

1

Skopové maso opláchneme a nakrájíme na kousky cca po 25g.

2

Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a na větší části tuku ji osmahneme dorůžova. Přidáme maso, osmahneme je, přidáme papriku, krátce ji osmahneme, vše zalijeme částí vody a osolíme. Za občasného promíchání dusíme téměř doměkka.

3

Potom maso vyjmeme.

4

Šťávu zahustíme světlou zásmažkou ze zbylého tuku a z prosáté mouky, zalijeme ji teplou vodou a mlékem, rozšleháme a nejméně 20 minut vaříme.

5

Ke konci varu přilijeme smetanu, omáčku přisolíme a procedíme ji na maso. Nakonec ještě krátce podusíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept