Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 51606
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

1 ks Cibule
50 g Hrozinky
700 g Jablka
50 g Máslo čerstvé
300 g Maso mleté - mix
20 g Mouka pšeničná hladká T 650
30 ml Olej olivový
5 g Pepř černý mletý
30 g Petržel - nať
8 g Sůl
2 dl Víno bílé
1 dl Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 613 kcal
Kilojoule 2 565kJ
10% Sacharidy 36 g
156% Tuky 117 g
45% Sodík 900 mg
21% Bílkoviny 12 g

Jablka plněná masem postup přípravy receptu:

1

Na oleji osmahneme cibuli nadrobno a nasekanou petrželku, přidáme mleté maso a 5 minut orestujeme společně. Zaprášíme moukou, zalijeme vínem a vývarem, osolíme, opepříme, přidáme hrozinky a na mírném ohni podusíme 5 minut.

2

Zatím oloupeme jablka, zbavíme je jádřinců a opatrně vydlabeme dužninu. Naskládáme do lžící másla vymazaného pekáče, naplníme masovou směsí, poklademe kousky másla a ve středně vyhřáté troubě pečeme 30 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept