Jednoduchý recept

Houbová omáčka s bešamelem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (35%)
ID receptu: 51610
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

1 ks Cibule
200 g Houby čerstvé
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
500 ml Omáčka bešamelová
2 špetka Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 589 kcal
Kilojoule 2 465kJ
22% Sacharidy 78 g
34% Tuky 25 g
5% Sodík 106 mg
25% Bílkoviny 14 g

Houbová omáčka s bešamelem postup přípravy receptu:

1

Oloupanou a drobně nakrájenou cibuli zpěníme na másle. Přidáme očištěné, na plátky nakrájené houby. Vše osolíme, opepříme a dusíme doměkka.

2

Bešamelovou omáčku vmícháme do připravených měkkých hub a dobře promícháme.

Poznámka

Takto připravenou houbovou omáčku podáváme s vařenými těstovinami, ale také vařeným hovězím masem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept