Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 51617
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

20 g Bazalka
3 stroužek Česnek
30 g Máslo čerstvé
6 g Oregano sušené
5 g Paprika mletá sladká
5 g Pepř bílý
800 g Rajčata
8 g Sůl
8 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 275 kcal
Kilojoule 1 150kJ
4% Sacharidy 13 g
25% Tuky 18 g
47% Sodík 949 mg
31% Bílkoviny 17 g

Valiská rajčata postup přípravy receptu:

1

Rajčata příčně rozpůlíme, zčásti opatrně vydlabeme dužninu a dáme ji do misky. Půlky rajčat uvnitř osolíme, okořeníme polovinou koření a řezem položíme na vymazaný pekáč. Pečeme ve středně vyhřáté troubě 10 minut, vyjmeme, otočíme, do každé půlky rozklepneme vejce, okořeníme druhou polovinou koření. Zbylou dužninu smícháme s prolisovaným česnekem, nasekanou bazalkou a rozložíme okolo půlek rajčat.

2

Zapečeme 10 minut a podáváme porci rajčat s dušenou dužninou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept